Nieuws

BCD Travel gecertificeerd leverancier KODAK

BCD Travel is sinds kort gecertificeerd leverancier voor KODAK. Het boekingskantoor van BCD Travel in Antwerpen behaalde als eerste reisagent ter wereld dit certificaat.

Het boekingskantoor volbracht eerst een zelfanalyse en onderging vervolgens een uitgebreid assessment waar de kwaliteit van producten en diensten, niveau van het quality management system, betrouwbaarheid van de dienstverlening, doorlooptijd en jaarlijkse productiviteit werden geëvalueerd. Door de positieve resultaten mag BCD Travel zich vanaf nu officieel KODAK Certified Supplier noemen. Met het certificaat erkent KODAK leveranciers die voldoen aan de hoge eisen die het bedrijf stelt op het gebied van quality management.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Odysseus Europa, Citybreaks & Mediterranee 2011

Volgende bericht

Tickettax kost Airport Weeze 500.000 passagiers

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."