Nieuws

Bedsonline: gratis naar F1 Grand Prix België

Nu in Nederland de Formule 1 koorts is uitgebroken, biedt Bedsonline haar klanten de mogelijkheid gratis naar de spectaculaire F1 Grand Prix van Spa Francorchamps in België te gaan die plaatsvindt op zondag op 28 augustus.

Bedsonline verloot twee keer twee kaarten aan reisagenten die tussen 23 mei en 14 augustus 2016 de meeste boekingen hebben gemaakt. Het betreft goede zitplaatsen in de Brons zone. Overigens biedt Bedsonline ook Formule 1 tickets aan voor Grand Prix van Canada/Montreal (10-12 juni), Grand Prix van Singapore (16-18 september) en Grand Prix Maleisië/Kuala Lumpur (30 september – 2 oktober).

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Lees TravelPro Webmagazine #44

Volgende bericht

Texel in top 10 van Lonely Planet

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."