Nieuws

Belgische touroperator Unitrips kiest voor 1TIS

De Belgische touroperator Unitrips heeft voorr 1TIS gekozen. Sjobbe Schellens (Directeur van Unitrips): “Ik had behoefte aan een uitgebreide CRM die toegespitst is op de reissector.”

“Een platform dat mijn taken en herinneringen door het automatiseren ook deels uit handen kan nemen. Bovendien biedt het systeem van 1TIS de oplossing, dat de klant een platform heeft, waar zij ten allen tijde de laatste updates over zijn of haar reis kan bekijken. Daarnaast mis ik in België een dergelijk platform dat volledig online werkt.”

Rico van Loenen (Directeur 1TIS): “Wij zijn ontzettend blij om Unitrips als klant te mogen verwelkomen. België is een groeimarkt voor ons en een mooie markt om te bedienen, omdat er geen taalbarrière is. De behoefte die Unitrips heeft ten aanzien van de software, hier kunnen wij volledig in voorzien. Uiteindelijk zijn de Belgische reisorganisaties niet heel anders ingericht ten aanzien van hun werkprocessen, dan dat wij reeds in Nederland gewend zijn.”

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Lufthansa wil Condor overnemen

Volgende bericht

Lees TravelPro 18 van 3 mei 2019 online!

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."