Nieuws

Bezoek de EurAm Masterclass Creative Packaging

EurAm organiseert met ondersteuning van mediapartner TravelPro in april en mei drie uur durende masterclasses. Allereerst krijgen de deelnemers een demonstratie door Vincent Hekkert (Business Development Manager van EurAm in Nederland) over de website Creative Packaging van EurAm. Ook voor reisagenten die EurAm reeds gebruiken is deze demonstratie een goede “refresher”. Vervolgens zal Vincent allerlei “tips and tricks” geven met als doel een maatwerkreis van EurAm nog beter te kunnen verkopen. Ook zal hij interactie tussen deelnemers stimuleren om op die manier nog meer interessante informatie boven tafel te krijgen. De volgende onderwerpen, inclusief voorbeelden, worden in ieder geval behandeld (steeds met het doel om maatwerkreizen te kunnen verkopen): Social Media, Website van reisagent, Themareizen, Organisatie van informatieavonden, Newsmail van reisagent, Verkoopgesprek, Offertes en prijzen en Upselling en after sales.

Tijdens de masterclasses richt EurAm zich op de reisbureaumanager en/of zelfstandige (mobiele) reisagenten. Vincent zorgt voor een goede verdeling tussen deze twee groepen. Per sessie kunnen maximaal tien deelnemers zich inschrijven. Schrijf je simpel in door een e-mail te sturen naar: info.nederland@euram.eu. Vermeld daarin je naam en de contactgegevens. Na inschrijving ontvang je een bevestiging en een routebeschrijving. Je kunt kiezen uit de volgende data en locaties:

12 april / 09:30, Van der Valk Cuijk (Noord-Brabant).
14 april / 09:30, Van der Valk Wassenaar (Zuid-Holland).
17 mei / 09:30, Van der Valk De Bilt (Utrecht).
19 mei / 09:30, Van der Valk Apeldoorn (Gelderland).
24 mei / 09:30, Van der Valk Gilze-Rijen (Noord-Brabant) .
26 mei / 09:30, Van der Valk Haarlem (Noord-Holland).

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Recordaantal Nederlanders op vakantie naar Curaçao

Volgende bericht

ANVR vindt dat CA harder moet optreden

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.