CoronavirusNieuws

Bleichrodt (HAL): “Blij dat Europeanen terug aan boord zijn in de Caraïben”

Deel dit artikel

Doordat de Verenigde Staten vanaf vandaag (8 november 202) haar grenzen terug openstellen voor niet-Amerikaanse burgers, kan Holland America Line daardoor sinds maanden eindelijk terug gasten aan boord verwelkomen op haar cruises in het Caraïbisch gebied. 

“We zijn enthousiast om Europese gasten weer te mogen verwelkomen aan boord van onze schepen in Noord-Amerika, en er is geen betere bestemming tijdens de koude wintermaanden dan de zonnige eilanden van het Caribisch gebied,” aldus Nico Bleichrodt, Holland America Line’s Vice President International Sales. “Het aanbieden van een verleidelijk pakket dat de cruiseprijs, een retourvlucht, een pre-cruise hotelovernachting en luchthaventransfers omvat, maakt het voor meer Europeanen mogelijk om die cruise te maken waar ze al zo lang van dromen.”

Half Moon Cay
Elke Caraïbische cruise omvat een bezoek aan Half Moon Cay, Holland America Line’s bekroonde privé-eiland in de Bahama’s. Dit eiland wordt door Holland America Line-gasten steevast als de best beoordeelde Caraïbische haven aangemerkt. Het typische en schilderachtige toevluchtsoord is uitgegroeid tot een oase voor cruisegasten. Het beschikt over het mooiste strand in het Caraïbisch gebied, een natuurlijke lagune van 700 hectare, villa’s met twee verdiepingen en privécabana’s, heerlijke eetgelegenheden zoals Lobster Shack, een waterpark voor kinderen en een verscheidenheid aan landexcursies voor natuurliefhebbers, avonturiers en ontdekkingsreizigers.

Hoogtepunten Caraïbisch seizoen
Holland America Line’s Caribbean cruises verkennen de hele regio op oostelijke, westelijke, zuidelijke, tropische en gedeeltelijke Panamakanaal routes. Cruises variëren in lengte van een weekje weg tot 12-daagse avonturen. Gasten die meer dan één regio willen verkennen en een langere vakantie willen, kunnen back-to-back cruises combineren tot een uitgebreide Collectors’ Voyage van 17 tot 21 dagen.

 

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Delta Air Lines lanceert meer bestemmingen tussen EU en VS

Volgende bericht

“Sommige eilandpartners op Bonaire zitten al volgeboekt voor deze winter”

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."