Nieuws

Boer & Wendel bij jou op de stoep

Deel dit artikel

Volgende maand starten medewerkers van Boer & Wendel met flitsbezoeken aan reisbureaus om informatie te verspreiden over de nieuwe producten van Boer & Wendel.

Reisagenten die effectief gebruik maken van de brochures van Boer & Wendel vanaf nu weer bij veel reisbureaus op de schappen ligt, krijgen nu 10% commissie! De focus wordt in 2010 compleet op de reisagenten gelegd. Voor extra informatie en om reisagenten bij te staan bij de verkoop van Boer & Wendel, zijn er salesbezoeken ingepland. Tijdens een dergelijk bezoek worden diverse producten besproken aan de hand van de nieuwe brochure. Vaak zijn reisagenten niet op de hoogte van het nieuwe drie-sterren. Ook willen Boer & Wendel medewerkers reisagenten duidelijk maken dat zij zich niet meer specifiek op de luxe markt richten maar op een veel bredere doelgroep.

Melanie van Grunsven

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

ROBINSON geeft zomer vakantie bonus korting weg

Volgende bericht

Media Bungy organiseert eerste Social Media Clinic voor de reiswereld

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."