Nieuws

Breda start kennisatelier ‘multifunctionele vrijetijdslocaties’

De Academy for Leisure, onderdeel van NHTV internationaal hoger onderwijs Breda, gaat samen met vakspecialisten van Grontmij een project starten dat moet leiden tot een Kennisatelier ‘Multifunctionele vrijetijdslocaties’. De gemeente Breda draagt €100.000,- subsidie bij aan dit kennisatelier, zodat de kennis- en innovatieagenda ermee op de kaart komt te staan voor ontwikkeling en management van dergelijke locaties. De bijdrage van de gemeente past in het beleid om innovatie bij het bedrijfsleven actief te stimuleren. Lees meer in TravelPro 6.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Canada-trainingen voor reisagenten

Volgende bericht

Per camper bezorgt Kuoni haar nieuwe brochures

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."