Nieuws

Bucuti & Tara Beach Resort ontvangt Climate Action Award

Bucuti & Tara Beach Resort, het eerste klimaatneutrale hotel in het Caribisch gebied, gevestigd aan Eagle Beach op Aruba, is met de Climate Action Award onderscheiden voor de jarenlange inzet op het gebied van duurzaamheid.

De prijs is onderdeel van de Tourism for Tomorrow Awards en de uitreiking vond tijdens de jaarlijkse WTTC (World Travel & Tourism Council) Global Summit plaats in Sevilla in Spanje. Tijdens de vijftiende editie van dit evenement zijn inspirerende en baanbrekende toeristische initiatieven vanuit heel de wereld voor het voetlicht gebracht. De keynote is verzorgd door oud-president van de Verenigde Staten Barack Obama.

“Wij blijven vechten tegen de klimaatverandering en stellen het welzijn van alles wat leeft voorop”, vertelt Ewald Biemans (eigenaar en CEO van Bucuti). “Ik ben ons Green Team enorm dankbaar voor al het werk dat wij sinds de opening van het Bucuti & Tara Beach Resort samen verzet hebben. Zonder hen was het onmogelijk om dit doel te bereiken.”

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Zelfrijdende shuttlebus rijdt voor het eerst op Brussels Airport

Volgende bericht

Spaans verkeersbureau houdt opnieuw events voor reisprofessionals

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.