Nieuws

Buitenlandse Zaken: noodtoestand New South Wales (Australië)

Op dit moment zijn er meer dan 100 bosbranden in verschillende staten in Australië. Voor de staat New South Wales geldt de noodtoestand vanaf vrijdag 3 januari tot en met donderdag 9 januari 2020 vanwege de groter wordende bosbranden, dat meldt het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

De situatie verandert snel. De lokale autoriteiten adviseren dringend alle inwoners en toeristen de staat New South Wales te verlaten en af te reizen naar veiliger gebied. De rooknevel kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Vooral gezinnen met kinderen en personen met astmatische klachten lopen gezondheidsrisico’s.

Vertragingen en annuleringen 
Buitenlandse Zaken: “Houd rekening met langere reistijden door files. Ook vluchten kunnen vertraagd of geannuleerd zijn. Volg de aanwijzingen van de lokale autoriteiten op en houd het lokale nieuws goed in de gaten.”

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Europa-Park: recordaantal bezoekers en opening waterpark

Volgende bericht

TUI at Home introduceert de Travel Party

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.