CoronavirusNieuws

China neemt maatregelen vanwege coronavirus

Het nieuwe coronavirus breidt zich snel uit. De Chinese overheid neemt maatregelen om besmetting te voorkomen. Voor de provincie Hubei geldt een reisverbod, reizen via weg, spoor en lucht is niet mogelijk. Er geldt een reisverbod.

Het virus geeft luchtwegklachten en breidt zich binnen China snel uit. Laat klanten de adviezen van het Landelijk Coordinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR) en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) opvolgen. Raadpleeg een arts als u koorts en luchtwegklachten krijgt. Zie voor meer informatie rubriek ‘Gezondheid’. De Nederlandse ambassade in Peking volgt de situatie op de voet.

Bent u in de provincie Hubei?
Laat familie weten hoe het met u gaat. Volg de instructies op van de autoriteiten.

Heeft u hulp nodig van ambassade?
Bel +31 247 247 247, of stuur ons een bericht via Twitter @247BZ.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

KLM vliegt weer over Iran en Irak

Volgende bericht

Berfin Çesin en Ibrahim Bulut nemen stokje over van Arjan Kers (GM TUI)

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."