Nieuws

China Southern Airlines verlaat SkyTeam

China Southern Airlines heeft besloten haar contract met SkyTeam, de wereldwijde luchtvaartalliantie, per 1 januari 2019 niet te verlengen.

Het besluit van China Southern weerspiegelt naar eigen zeggen de strategische ontwikkeling, de veranderende trends in de wereldwijde luchtvaartindustrie en de ontwikkeling van allianties.

Kristin Colvile (CEO van SkyTeam): “Het netwerk is altijd de basis van SkyTeam geweest. Onze nieuwe waardepropositie behoudt dat sterke geïntegreerde netwerk en combineert dit met onze voortdurende focus op het verbeteren van de klantervaring door middel van technologie. China Southern is een gewaardeerd lid van SkyTeam. Wij respecteren de beslissing en wensen de airline veel succes.”

 

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Vogelschijt

Volgende bericht

Verkeersbureau Slovenië organiseert B2B workshop in Amsterdam

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."