Nieuws

Club Med zet charter in naar Griekenland

Om aan de Nederlandse vraag tijdens de meivakantie te voldoen, zet Club Med op 28 april 2018 een charter in vanaf Rotterdam The Hague Airport naar Club Med Gregolimano in Griekenland. Daarnaast biedt de accommodatie deze zomer 32 extra kamers om te kunnen voldoen aan de vraag van haar internationale gasten. 

Club Med Nederland speelt hiermee in op de populaire meivakantie.

In Club Med Gregolimano zijn er verschillende kamertypes, zoals de Club en Deluxe kamers, maar er zijn ook suites. Klanten kunnen kiezen om in het bungalowgedeelte of hotelgedeelte te verblijven. Veel kamers bieden een weids uitzicht over de zee. Club Med Gregolimano is geopend van 14 april tot en met 29 september 2018.

 

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

"Bescherm reizigers beter tegen faillissement airlines"

Volgende bericht

Video - Portland plukt de vruchten van Wie is de Mol

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."