NieuwsPush notificatie

Corendon naar Brazilië bij plaatsing Oranje halve finale

Corendon gaat met KLM naar Brazilië vliegen wanneer Nederland de halve finale van het WK voetbal haalt, dat heeft de touroperator bevestigd tegenover vakblad TravelPro. Ondanks de enorme vraag is het de touroperator gelukt om een pakket tegen betaalbare prijs naar Brazilië samen te stellen in samenwerking met KLM. Het aanbod geldt alleen als het Nederlands elftal zich plaatst voor de halve finale, maar er kan nu al worden voorgeboekt.

Op dinsdagochtend om 10.05 uur wordt er vanaf Amsterdam Schiphol naar São Paulo gevlogen. De vluchtduur bedraagt circa twaalf uur. Bij aankomst om 17.05 uur (het is vijf uur vroeger in Brazilië) in Sao Paulo kan de WK voorpret beginnen. Vanaf de luchthaven is er een transfer geregeld naar een middenklasse hotel. Op dit moment kan Corendon nog niet de naam van het hotel geven, maar het streeft erna dit zo snel mogelijk bekend te maken.

Woensdag 9 juli zal een dag ter vrije besteding zijn en op eigen gelegenheid naar de wedstrijd gaan die om 17.00 uur lokale tijd wordt gespeeld. Op donderdag 10 juli gaat het vanaf 10.30 uur sin een comfortabele bus naar Rio de Janeiro gereden. Deze rit is ruim 425 kilometer en er wordt onderweg een korte stop gemaakt. Om 19.50 uur vertrekt de KLM-vlucht naar Amsterdam waar wordt geland op vrijdag 11 juli om 12.20 uur. Uiteraard kan er op eigen gelegenheid een binnenlandse vlucht worden geboekt (GOL – AVIANCA – TAM vliegen in kleine 1 uur en 15min, let op dat er wordt gekozen voor Rio de Janeiro/Galeão – Antônio Carlos Jobim International Airport).

Inbegrepen

Heenvlucht Amsterdam- São Paulo met KLM
Transfer van de luchthaven naar uw hotel
Verblijf 2 nachten in een middenklasse hotel op basis van logies
Bus transfer van São Paulo naar Rio de Janeiro Airport
Terugvlucht van Rio de Janeiro naar Amsterdam met KLM
Op de KLM vlucht mag 12 kilo handbagage en 23 kilo ruimbagage worden meegenomen
Maaltijden en drankjes tijdens de KLM vlucht

Exclusief
Entreekaartje voor de wedstrijd
Transfer van hotel-stadion-hotel 
Calamiteitenfonds a €2,50 per boeking
Eventuele reis- en annuleringsverzekering
Reserveringskosten €25 euro per boeking

Prijs per persoon: €2995,-. 1-persoonstoeslag €400

Er is slechts beperkt plek voor deze prijs, dus wees er snel bij om voor deze prijs te kunnen boeken! In verband met de beperkt aantal goedkope stoelklasses kan de prijs snel stijgen. Mocht er worden geboekt voor de wedstrijd en het Nederlands Elftal is uitgeschakeld, dan zal deze reis geen doorgang hebben dan kan er kosteloos worden geannuleerd.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

2 Reacties

  1. Harold Koster
    6 juli 2014 at 18:02

    Ik vind “een betaalbare prijs” een betrekkelijk begrip. € 3000,- voor een paar dagen Brazilie, waarbij het kaartje nog niet eens is inbegrepen, dekt voor velen – inclusief mijzelf – niet bepaald de lading “betaalbaar”.

  2. 4 juli 2014 at 20:28

    Hartstikke gaaf als je dit kan boeken voor je klanten. Maarrrrrrr er is 1 probleem….hoe kom je aan tickets voor de wedstrijd? Op de site van ons Oranje lees ik nl dat alle kaarten al zijn uitverkocht. Op last minute basis zal er misschien wat zijn… maar als dat niet genoeg is wat dan??????

Vorige bericht

Booking.com krijgt geen gelijk

Volgende bericht

Samenwerking Etihad Airways en Google

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.