Nieuws

Corendon verdubbelt aanbod van Maastricht Aachen Airport naar turkije

maastrichtaachenairportCorendon zal vanaf april haar aanbod vanaf de Nederlandse regionale luchthaven- Maastricht Aachen Airport gaan uitbreiden om op deze manier klanten in het zuiden nog beter te bedienen. Door de enorme vraag gaat Corendon Airlines vanaf 18 april tot en met 28 oktober 2013 in plaats van één keer per week twee keer per week rechtstreeks naar Antalya vliegen met een Boeing 737-800. Zo krijgt Corendon Airlines een twee wekelijkse verbinding, op maandag en donderdag, naar de populaire Turkse Riviera.

Atilay Uslu van Corendon: “Onze klanten hebben al eerder aangegeven graag vanaf regionale luchthavens te vliegen. Vorig jaar vlogen we deze route nog in combinatie met Groningen Airport Eelde maar door de grote groei en aanvraag vliegen we nu rechtstreeks. Antalya is een  populaire bestemming en dus hebben we deze capaciteit per 18 april verdubbeld”.

 

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

TravelXL introduceert 'Click & Collect'

Volgende bericht

Toerkoop reisbureau Van Oeveren in de ‘Wok van Zeeland’

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."