Cruise ClassNieuws

Costa Europa ramt pier: drie doden

In de Egyptische badplaats Sharm el Sheikh heeft de Costa Europa van Costa Cruises vanochtend tijdens een aankomst met slecht weer de kade geramd. Hierbij kwamen drie bemanningsleden om het leven en raakten vier toeristen gewond.

De omgekomen bemanningsleden kwamen uit India, Honduras en Brazilië. Zij kwamen om door het gat van twee meter dat ontstond in de romp van het schip, waardoor de cabines vol stroomden met water. Costa Cruises heeft laten weten dat het schip, dat onderweg was van Dubai naar het Noord-Italiaanse Savona, momenteel veilig in de haven ligt. Passagiers van het cruiseschip zijn naar een hotel gebracht en worden zo snel mogelijk naar huis gevlogen.

© 2010 – 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Foto's: Texas famtrip Kuoni

Volgende bericht

Eurostar 2 maart weer op goede spoor

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.