Nieuws

Crash toestel Iran Air: ruim 77 doden

Deel dit artikel

Bij de crash van een Boeing 727-200 van Iran Air in het noordwesten van Iran zijn al zeker 77 mensen om het leven gekomen. Het toestel was om en nabij de 37 jaar oud, waardoor de discussie over de boycot van Amerika op de verkoop van moderne onderdelen aan Iran weer is opgelaaid. De afgelopen twee jaar zijn er al meerdere vliegtuigongelukken in Iran gebeurd. In 2009 kwam er 168 mensen om het leven door een crash in Noord-Iran.

Op de Vakantiebeurs is dit jaar een complete Persian Lounge ingericht, een sfeervolle zithoek met verhalenvertellers, Perzische muziek, kopjes kruidenthee, veel foto’s, films en boordevol reisinformatie, door Iran Silk Road. Inmiddels zijn zo’n 650 Nederlanders via zijn reisbureau naar Iran gereisd en enthousiast teruggekomen. Iran Silk Road (ISR) Travel is  een reisbureau en touroperator. De reisorganisatie is in 2007 opgericht.


Deel dit artikel
Vorige bericht

EurAm nu ook actief op Facebook

Volgende bericht

Turkish Airlines introduceert Comfort Class

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.