Nieuws

cruisewinkel en Zeetours verder onder dezelfde directeur

De e-domizil groep, eigenaar van cruise aanbieders cruisewinkel.nl, cruisewinkel.be en Zeetours Cruises heeft besloten haar activiteiten door één directeur te laten leiden. Patrick Cépèro (managing director cruisewinkel.nl en cruisewinkel.be) wordt per 1 mei verantwoordelijk voor de cruise aanbieders van de e-domizil groep in de Benelux.

“We geloven dat we sneller tot synergievoordelen komen als alle activiteiten onder één-hoofdige leiding staan. We danken de heer Veenhuizen voor de samenwerking en wensen hem veel succes bij nieuwe toekomstige projecten”, zegt Detlev Schäferjohann, oprichter en CEO van de e-domizil groep gevestigd in Frankfurt. Marcel Veenhuizen zal zijn taken per 1 mei overdragen aan Patrick Cépèro.

Na een succesvolle entree in 2015 in de Nederlandse cruisemarkt door de overname van cruisewinkel en een zeer sterke groei in de afgelopen jaren, breidt het cruisereisdeel van de e- domizil groep verder uit. Sinds 24 januari 2018 behoort Zeetours Cruises uit Rotterdam tot de e-domizil groep.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Eerste vlucht Sunair naar de Kanaaleilanden

Volgende bericht

Reisadvies Tunesië verder versoepeld

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.