Nieuws

D-reizen lanceert game via WhatsApp

Geen deelname aan het WK Voetbal in Rusland en nog twee zomers wachten tot ‘Tokyo’: voor sportieve Holland-supporters lijken dit niet de beste zomermaanden. D-reizen lanceert daarom een spannende game op WhatsApp. Drie weken lang kunnen vrienden-, familie- en collegaclubs samen de strijd aangaan met andere teams tijdens D-spelen en zo kans maken op de hoofdprijs: een reischeque ter waarde van € 1250.

Aanmelden voor D-spelen is eenvoudig: start met vrienden, familie, collega’s of kennissen een WhatsApp-groep van minimaal twee en maximaal acht personen en voeg het speciale 06-nummer van D-reizen toe: 06 – 83 43 40 00. Na aanmelding gaan de challenges op maandag 2 juli van start. Elke twee tot drie dagen krijgen de groepen nieuwe uitdagingen op de groepsapp. Met deze opdrachten, die kunnen variëren van het eenvoudigweg oplossen van een reis-emoji-rebus tot het maken van een selfie in een D-reizen winkel, kunnen punten worden verdiend. Bovendien zijn er bonusvragen aan het spel toegevoegd waarmee men direct kans maakt op verschillende prijzen, zoals goodiebags. Na drie weken strijd wordt het winnende team op maandag 23 juli bekend gemaakt en verblijd met een reischeque ter waarde van € 1250.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Reisbranche aanwezig op de Parade

Volgende bericht

Brussels Airlines introduceert Economy Light-tarief

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."