Nieuws

D-rt Groep houdt opnieuw event ‘Around the World’

Verdeeld over twee avonden worden de 1.200 reisadviseurs de D-rt Groep ondergedompeld in wereldse inspiratie tijdens het jaarlijks terugkerende evenement ‘Around the World’. Op 18 en 19 november worden alle medewerkers van D-reizen, VakantieXperts en het onlangs toegevoegde Zonvaart Reizen geïnformeerd over de trends, noviteiten en ontwikkelingen in de reisbranche. Ook ontvouwt de D-rt Groep haar nieuwe Strategy 2.0 waarin klantgerichtheid meer dan ooit centraal staat.

Don Kaspers (CEO van D-rt Groep): “In een reiswereld waarin de ontwikkelingen en consumentenbehoeften snel veranderen, onderstrepen wij als D-rt Groep het belang om onze eigen medewerkers optimaal up-to-date te houden met de kennis van de markt. Tenslotte zijn uitgebreide informatie, het beste advies op maat en perfecte service de key assets van het reisbureau van de toekomst. We willen optimaal voorbereid zijn op het nieuwe reisjaar. Daarnaast blijft Around the World natuurlijk een fantastische teambijeenkomst, waarin we kennis delen en de teamspirit bevorderen. Met elkaar voelen we een geweldige drive om het nog beter te gaan doen!” In de plenaire sessie draait het naast noviteiten uit het bedrijf, de marketingcampagnes en de trends uit de markt vooral om D-rt’s Strategy 2.0. Deze richt zich nog sterker dan voorheen op het belang van klantgericht denken en doen. Nieuw dit jaar zijn de dynamic packaging presentaties die inspelen op de groeiende wens van de reiziger om zelf zijn reis samen te stellen. Zo combineren partijen als Webbeds, AirTrade en autoverhuurpartner Sunny Cars hun presentaties. Ook nieuw is dat leveranciers als Disney, Disney Cruise Lines en Zeetours hun krachten bundelen en zich als concept presenteren aan de reisadviseur.

De D-rt Inspiratieavonden Around the World vinden dit jaar plaats op 18 en 19 november in Hotel Van der Valk Vianen. Traditioneel wordt tijdens Around the World ook de D-rTopper – het beste D-rt reisbureau – bekendgemaakt.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

CEO-wissel bij srprs.me

Volgende bericht

Machu Picchu start met bouw interpretatiecentrum

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."