Nieuws

D-rt Groep in positieve vibe

“We hebben de zaken intern op orde. De financiering is op orde, alle belangrijke touroperator-afspraken zijn vastgelegd en  het budget voor 2016 is rond én goedgekeurd door de aandeelhouders, een teken van vertrouwen. En dit allemaal ruim voordat we het nieuwe jaar zijn begonnen. De structuur voor 2016 staat en dat geeft ook vertrouwen bij onze collega’s in de winkels en onder de ondernemers. Daarnaast merken we ook dat het vertrouwen buiten onze organisatie groeit”, aldus Jan van de Wouw (Directeur Retail D-rt Groep) tegenover TravelPro.

Van de Wouw zag vorige week nog ruim 1100 man de allereerste editie van de D-rt Expeditie in het Postillion Hotel te Bunnik bezoeken, waar de vijftien grootste touroperators presenteerden er hun aanbod voor 2016 aan alle D-reizen, VakantieXperts, franchisers en ZRA/S collega’s. Met de franchisenemers erbij heeft de D-rt Groep bijna 430 winkels (380 filialen en een klein 50 winkels van franchisers). Van de Wouw: “Ondernemers van buiten onze organisatie willen nu graag met ons van gedachten wisselen. Dit geeft aan dat wij op de goede weg zijn. Wij zijn dan ook zeker bereid met iedereen die geïnteresseerd is het gesprek aan te gaan”.

Van de Wouw laat aan TravelPro weten op dit moment met een aantal kandidaten in gesprek te zijn. “Een hele stap in vergelijking met vorig jaar toen er nog een aantal zaken onduidelijkheid waren. Helaas zijn we dit jaar ook ondernemers verloren, maar ook wij hebben gekozen contracten niet te verlengen. Inmiddels is er een nieuwe en professionele franchise-overeenkomst, in samenwerking met de franchiseraad, tot stand gekomen en hebben al onze ondernemers deze getekend. Je zal mij niet horen roepen dat wij de beste zijn, echter ik daag iedere ondernemer, franchisenemer of ZRA’s, die overweegt een keuze te maken uit, minimaal een gesprek met ons aan te gaan, zodat zij zaken goed kunnen vergelijken. Pas dan weet je echt wat wij kunnen bieden en dat een keuze voor ons een keuze voor een gezamenlijke en gezonde toekomt is.”

Een uitgebreid interview met Jan van de Wouw is te vinden in TravelPro #50 die vandaag verschijnt. Kijk voor foto’s van de D-rt Expeditie op de Facebook-pagina van TravelPro.

© 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

FlixBus: wintersportverbindingen vanaf vijftien steden

Volgende bericht

Lees TravelPro #50 van 9 december online!

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.