Nieuws

De Efteling voortaan 365 dagen per jaar open

Vanochtend om klokslag 10.00 uur openden de poorten van de Efteling, om voor eeuwig open te blijven. Onder het toeziend oog van alle Sprookjesbosbewoners en zo’n 400 eerste bezoekers zette Bart de Boer, voorzitter van de directie, de eeuwig schrijvende pennenveer in beweging. Deze pennenveer vormt een tastbaar monument voor de jaarrond openstelling van de Efteling, want: ‘Zolang de pennenveer blijft schrijven, zal de Efteling voor altijd open blijven’. Direct daarna vertelde Sprookjesboom in het Sprookjesbos zijn eerste verhaal. De sprookjesbosdieren, Specht, Eekhoorntje en Konijntje hielpen hem daarbij. De dertien meter hoge boom wortelt tegenover het Meisje met de Zwavelstokjes en maakt vanaf vandaag 365 dagen per jaar praatjes met bezoekers.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Oerhollandse gidspresentatie Thomas Cook

Volgende bericht

Vrouwen op vakantie met vrouwen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.