AdvertorialCoronavirusNieuws

De Franse wintersportplaatsen verwelkomen je ook deze winter

Na een ingekort winterseizoen in maart 2020 zijn de Franse wintersportplaatsen heel blij je deze winter weer te mogen verwelkomen voor die van jouw klant of jouw volgende skivakantie. Alle Franse wintersportplaatsen hebben aangekondigd deze winter weer in december open te gaan. Kun je niet tot die tijd wachten? De gletsjers van Tignes openen al op 17 oktober aanstaande.

“Uiteraard staat de veiligheid van de klanten voorop”, laat Atout Franc weten. De medewerkers van de Franse wintersportplaatsen staan voor je klaar en zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat jij met een gerust hart van je wintersport kunt genieten. De veiligheidsmaatregelen voor de zomer van 2020 blijven ook in de winter van 2020-2021 van kracht. Eventuele nieuwe maatregelen van professionals uit verschillende sectoren kunnen daaraan worden toegevoegd voor het winterseizoen. Iedereen past zich aan, komt met innovatieve oplossingen en doet zijn best om jouw veiligheid te garanderen en je een geweldige vakantie te bieden.
Bekijk hier het overzicht van de algemene coronamaatregelen die gelden in de Franse wintersportplaatsen en klik hier voor de pdf. Omdat de situatie rond COVID-19 lokaal kan veranderen, is het aan te raden om voor vertrek of bij aankomst te informeren bij de lokale VVV naar de actuele maatregelen.
What do you want to do ?

New mail

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

ANVR: uitbetaling reisvoucher uiterlijk na 12 maanden minus 1 dag

Volgende bericht

Jongste Travel Counsellor ooit van start gegaan

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."