Nieuws

De Jong Intra gaat topverkopers belonen

De Jong Intra Vakanties start met het belonen van haar topverkopers door ze tot ‘Smart Member’ te benoemen. ‘‘In november gaan wij reisbureaus die voldoen aan de minimale omzeteis bezoeken om ze te verrassen met hun benoeming tot ‘Smart Member’, waartoe ze dan vanaf het volgend boekjaar behoren’’, aldus Sales Manager Femke Mekes-Van Tilburg tegenover TravelPro, die verder nog weinig wilde loslaten over de nieuwe ‘club’ van de touroperator. Smart Members zullen profiteren van allerlei privileges, zoals hogere agentenkorting op eigen vakanties, speciale studiereizen en ieder kwartaal kans op een zogenaamde ‘Smart Award’.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

RTV Oost met Oad de Moezel op

Volgende bericht

Nepal: TUI switcht naar Turkish Airlines

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.