Nieuws

De winnaars van de winactie ebook ‘Op hoge hakken in de wolken‘ zijn…

Weet je nog dat we met het boek ‘Op hoge hakken in de wolken’ een winactie hadden? De winnaars zijn… Sylvia van der Ende (Personal Touch Travel), Marja Haan (TravelXL Tulleken Veendam) en Wendy Bartels-Mollink (TUI Nederland)! Gefeliciteerd, het ebook komt zo snel mogelijk naar jullie toe.

Niet gewonnen, maar wil je het boek wel graag lezen (wat wij natuurlijk heel goed begrijpen)? TravelPro heeft een in samenwerking met Aileen Out een kortingscode aangemaakt waarmee je het ebook kan aanschaffen voor €7,50 in plaats van €15. De code is travelprokorting. De actie loopt tot en met 31 juli 2021. Ga hiervoor naar www.shop.prettybusiness.nl.

Over het boek
Geen enkel uniform komt zo vaak in het nieuws als die van stewardessen. De ene keer omdat een luchtvaartmaatschappij nieuwe uniformen heeft aangeschaft, een andere keer omdat de bijbehorende dresscodes tegen de wet is of tegen onze normen en waarden ingaat. Maar wat wel en niet mag en gepast is, dat verschilt per land. Aileen Out, schrijfster en expert op het gebied van werkkleding, is in deze materie gedoken. Voor haar boek ‘Op hoge hakken in de wolken’ werkt ze samen met Cliff Muskiet, de grootste verzamelaar van stewardessenuniformen ter wereld. Ze bespreken de verhalen achter de uniformen, hoe deze door de jaren heen zijn veranderd en hoe de cultuur van een land invloed heeft op de bijbehorende dresscode. “Wanneer wij in het nieuws horen dat een stewardess is ontslagen omdat ze een halve kilo te veel weegt, dan zijn we geschokt. Want dat is discriminatie en zou niet mogen gebeuren. Toch zijn er verklaringen voor zulke regels. Je moet er alleen dieper induiken om ze te begrijpen”, zegt Out.

 

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Achtste MSC Cruises-schip hervat activiteiten

Volgende bericht

Nieuwe lichting zelfstandige reisadviseurs voor Personal Touch Travel

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."