Nieuws

Dennis de Groot (TravelPro) zoekt donateurs voor onderzoek naar kanker

Dennis de Groot (Account Manager TravelPro) gaat de Marathon van Rotterdam lopen en wil daarmee geld ophalen voor onderzoek naar kanker. “Het geld is heel hard nodig, want nog steeds krijgt een op de drie mensen in Nederland de diagnose kanker.”

Wie wil doneren kan dat doen via deze website. “Wij vinden het geweldig dat Dennis voor dit doel gaat meedoen aan de Marathon van Rotterdam. Hij zal wel flink moeten trainen, maar met zijn doorzettingsvermogen zit het wel goed”, zo laten zijn collega’s van TravelPro weten.

De marathon zal plaatsvinden in het weekend van zaterdag 4 en zondag 5 april. De Groot rent op zondag 5 april en start om 10.00 uur.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Nieuwe EURAM-webinars: Website en Planisto-offerte

Volgende bericht

Tsunami-waarschuwing Jamaica, Cuba en Kaaimaneilanden na 7.7 aardbeving

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.