Nieuws

Dick Gussen (Corendon): “Vol de strijd aan met concurrenten”

Deel dit artikel

“We gaan, ook met onze retailpartners, vol de strijd aan met al onze concurrenten. De grote strijd om de consument is volop losgebarsten en dat is voor iedereen bij Corendon business as usual”, zo laat Dick Gussen (Brand en Marketing Manager Corendon) weten aan TravelPro.

De touroperator ontwikkelde onlangs de brochure Zomer 2020 voor het reisbureau en vanuit de retail werd er ook volop gevraagd naar de brochure Premium Selection die werd gemaakt voor de Masters of LXRY. Gussen: “Op de ‘Premium Selection’ brochure kregen we zoveel positieve feedback, ook vanuit de retail, waarop is besloten om deze ook naar onze retailpartners te sturen. Het blijft bijzonder dat we jarenlang geen brochures voor de retail hebben gehad en nu in een klap twee.”

Vooralsnog wordt er eerst contact onderhouden met retailpartners door Gussen voordat wordt besloten om verder te gaan met het maken van brochures voor de reisbureaus. Presentatieavonden organiseren is Gussen niet van plan. “Ik heb maar een heel klein team dat zich bezighoudt met reisbureaus. Daar hebben we de capaciteit niet voor. Wie zich ermee bezighouden? Ik en nog een andere collega.”

Lees het volledige interview in TravelPro #4 die dit weekend verschijnt.


Deel dit artikel

1 Comment

  1. […] fusiepartner van Sunweb, Corendon, lanceerde begin dit jaar overigens nog twee brochures voor het reisbureau. Corendon CEO Steven van der Heijden liet destijds nog aan TravelPro weten: Met hetzelfde gemak zou […]

Vorige bericht

Tourism Plastic Pledge schaalt op naar wereldwijd initiatief

Volgende bericht

Vern**kt

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.