Nieuws

Disneyland Paris viert 90 jaar Mickey Mouse

Om 90 jaar Mickey Mouse te vieren organiseert Disneyland Paris een groot verjaardagsfeest met een speciaal programma. Het startschot van ‘De Grandioze Mickey Mouse Party’ wordt op 1 oktober 2018 gegeven met een nieuw Halloween-seizoen dat de meest bekende muis uit de geschiedenis van de animatie in de spotlights zet.

Mickey’s Halloween Cavalcade is terug met een leuke nieuwigheid: een gloednieuwe paradewagen genaamd ‘Mickey’s Illusion Manor’. Mickey kan niet wachten om je zijn trucs te tonen, daarbij wordt hij geholpen door enkele grappige zombies en de drie lolbroeken Kwik, Kwek en Kwak. Maar geen reden tot paniek want ook Minnie, Donald, Katrien, Knabbel en Babbel, de Drie Kleine Biggetjes en vele anderen Disney Figuren zullen schitteren op hun eigen paradewagens, die volledig uitgedost zijn in herfstkleuren.

‘De Grandioze Mickey Mouse Party’ gaat gepaard met de komst van een unieke attractie in Europa: ‘Mickey’s PhilharMagic’. Maak je klaar om te genieten van een nieuwe 4D-ervaring in het Discovery Theater in het Disneyland Park. Eenmaal geïnstalleerd in je stoel, zie je Mickey en Donald op het grote scherm. Ze nemen je mee in de wondere wereld van de grootste Disney klassiekers zoals Aladdin, De Kleine Zeemeermin en The Lion King met nieuwe avonturen veroorzaakt door Donald.

Het Halloween seizoen vindt plaats van 1 oktober t/m 4 november 2018. ‘De Grandioze Mickey Mouse Party’ gaat nog verder tijdens het nieuwe kerstseizoen.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

KLM noteert meer passagiers

Volgende bericht

Corendon lanceert een Instagram Rondreis

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.