Nieuws

Dolphin Cove Negril geopend

Dolphin Cove Negril is in september 2010 geopend. Na een jaar is de bouw van de eerste fase afgerond. Op het 20 hectare grote terrein is een dolfijnen bassin, dat vergelijkbaar is met dat in Ocho Rios. Bezoekers kunnen kiezen voor de drie programma’s “Touch”, “Encounter” en “Swim with Dolphins”. Bij het ontwerp is rekening gehouden met “Dolphin Human Therapy (DHT)”, waarbij de dolfijnen bij de therapie van kinderen worden gebruikt. In de volgende bouwfase staat een krokodillen gebied en een “Lazy River” met enkele ecologische tours in de planning. Dolphin Cove Negril bevindt zich in Lucea at Point gelegen in het noordwesten van Jamaica op 45 km van Montego Bay en 39 km van Negril. In de stad Ocho Rios bevindt zich de andere “Dolphin Cove”. Voor meer informatie www.dolphincovejamaica.com.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Vrij Uit sneeuwfestijn met Erik de Zwart

Volgende bericht

Chocoladescrub voor kids in familieskiresorts Frankrijk

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.