Dream Yacht Charter zet de aanval in op de Nederlandse markt. Dream Yacht Charter heeft een franchise kantoor geopend in samenwerking met Sightsailing opererend onder de naam Dream Yacht Nederland.

Het Nederlandse kantoor wordt geleid door Liesbeth Boddé (42) en Daphne Pronk (36), die samen ruim 35 jaar ervaring hebben in het verkopen van luxe zeilvakanties. Loïs Bonnet, de Franse directeur/oprichter: “Hiermee kunnen wij geïnteresseerden op het hoogste kwaliteitsniveau bedienen. De vaarwereld kent geen geheimen voor deze dames, die bovendien letterlijk en figuurlijk de taal van de Nederlandse vaarliefhebber spreken. Vanuit een gedeelde passie met de klant, want de liefde voor het zeilen is beiden met de paplepel ingegoten”.

Dream Yacht Charter verhuurt ruim 850 jachten vanuit 47 bases wereldwijd. Bestemmingen variëren van bekende gebieden als Kroatië, Griekenland, Mallorca, de Britse Maagdeneilanden en de Seychellen, tot verborgen juweeltjes zoals de Zee van Cortes in Mexico en Nieuw-Caledonië. Volgende maand worden drie nieuwe bases geopend in Sicilië, Sardinië en Zweden. Dream Yacht Charter heeft hiermee de grootste bareboat vloot wereldwijd, aangeboden onder één merknaam.

Dream Yacht Charter onderscheidt zich onder meer met het product ‘By the Cabin’, wat er op neerkomt dat vaarliefhebbers een hut huren aan boord van een catamaran. Hierbij geniet de klant van de luxe en exclusiviteit van een zeer luxe jacht, zonder de gehele huurprijs van het jacht te hoeven bekostigen. Deze catamarans onderscheiden zich door hun grootte (tot 82ft).

Liefhebbers kunnen tevens terecht voor het zelfstandig huren van zeiljachten en catamarans van 31ft tot 58ft. De monohulls in de vloot van Dream Yacht Charter zijn van de gerenommeerde merken Beneteau, Jeanneau en Dufour; de catamarans zijn afkomstig van Lagoon, Bali en Fountaine Pajot. Kortom, Dream Yacht Charter heeft mogelijkheden voor iedere zeiler.

Dream Yacht Charter startte in 2001 met zes jachten in de Seychellen. Het bedrijf is inmiddels gegroeid naar een vloot van ruim 850 jachten, verspreid over de Indische Oceaan, de Middellandse Zee, de Caribbean, Australië, Stille Zuidzee, Noord-Amerika en de Bahama’s. Achter de schermen wordt momenteel hard gewerkt aan een Nederlandse versie van de website.