Cruise ClassNieuws

DRG Nights: gezamelijke info avond voor agenten

De Reisspecialisten Groep -met de merken Boer & Wendel, Isropa en Zeetours Cruises- organiseert dit najaar voor het eerst gezamenlijk informatie-avonden voor reisagenten. De vier avonden vinden verspreid over Nederland plaats om zoveel mogelijk reisagenten de kans te bieden deel te nemen.

Vier korte presentaties
In navolging van de voorgaande jaren georganiseerde ‘Isropa Nights’ wordt dit concept nu ingezet voor de ‘DRG Nights’. Vanaf 18.00 uur worden de reisagenten ontvangen met een hapje en een drankje. Gedurende de avonden worden zij tijdens vier korte presentaties geïnformeerd over de producten van Boer & Wendel, Isropa (in samenwerking met de Verkeersbureaus van Israël en Marokko) en Zeetours Cruises. Tussen de presentaties door wordt er een dinerbuffet verzorgd. Aan het einde van de avond wordt de opgedane kennis op de proef gesteld en zijn er mooie prijzen te winnen. De avonden eindigen rond 22.00 uur. Reisagenten kunnen zich per e-mail (salesinfo@isropa.nl) inschrijven voor één van de avonden. De data en regio’s: dinsdag 28 september in regio Den Bosch, woensdag 29 september in regio Arnhem, dinsdag 19 oktober in regio Heerenveen en woensdag 20 oktober in regio Zoetermeer.

© 2010 – 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Sundio stopt met Vaya.nl

Volgende bericht

KLM weigert sexy advertentie De Bruijn in Holland Herald

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.