Nieuws

Drie nieuwe winterbestemmingen voor Transavia

Transavia voegt Amman, Reykjavik en Tanger toe aan haar routenetwerk voor komende winter. In totaal vliegt de luchtvaartmaatschappij naar 60 bestemming tijdens de winterperiode. Vanaf vandaag (8.00 uur) is het mogelijk om tickets te boeken voor de najaars- en winterperiode van 2019-2020.

Amman
De hoofdstad van Jordanië, Amman, is een nieuwe bestemming waar vanaf deze winter drie keer per week naartoe gevlogen wordt vanuit Amsterdam. Transavia heeft deze bestemming opgenomen in het programma vanwege de stijgende populariteit van bijzondere bestemmingen in het Midden-Oosten. De dode zee, Romeinse ruïnes, de historische stad Petra en het heerlijke eten zijn een echte aanrader tijdens een ontdekkingstocht door Jordanië. Amman is een mooie aanvulling op de andere bekende winterzonbestemmingen van Transavia.

Reykjavik
De hoofdstad van IJsland, Reykjavik, is een nieuwe bestemming in het winterschema. Vanaf 5 juli kan drie keer per week naar Reykjavik worden gevlogen. Naast Reykjavik is ook de IJslandse stad Akureyri een nieuwe winterbestemming. Vanaf maandag 27 mei vliegt Transavia in samenwerking met Voigt Travel naar deze stad in het onontdekte noorden van IJsland. Ga het avontuur aan en vlieg rechtstreeks naar de betoverende natuur, warme thermen, geisers en vulkanen op IJsland.

Tanger
Zoek je liever de zon op? Transavia vliegt dit jaar voor het eerst ook in de winter naar Tanger. Tanger stond al in het zomerschema van Transavia, maar de vluchten zijn uitgebreid naar de winter. Tanger, in Noord-Marokko, is één van de oudste steden van Marokko en wordt ook wel de Witte Stad genoemd. De stad is multicultureel met islamitische, christelijke en joodse gemeenschappen. Schrijvers, kunstenaars en musici voelen zich al jaren tot deze bruisende en kleurrijke stad aangetrokken.

Wintersport: Innsbruck, Salzburg, Grenoble, Chambéry, Geneve en Verona
Met in het hoogseizoen meer dan 75 vluchten per week vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam, is Transavia ook voor de wintersporter de meest aantrekkelijke keuze deze winter. Door de aangename vluchtschema’s met keuze uit meerdere vluchten per week (en afhankelijk van de bestemming vaak ook meerdere vluchten per dag) naar onder andere Innsbruck, Salzburg, Grenoble, Chambéry, Geneve en Verona kunnen passagiers de verblijfsduur voor zowel een korte weekendtrip als een lange skivakantie helemaal naar eigen wens inrichten.

Het winterschema gaat in op 1 november 2019 en loopt tot en met 31 maart 2020. De vluchten zijn vanaf vandaag te boeken, zowel van als naar Nederland. Kijk voor alle vluchten van Transavia op www.transavia.com

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Notre-Dame in Parijs staat in brand

Volgende bericht

Aantal Nederlandse cruisepassagiers blijft groeien

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."