Nieuws

DTRU positief over benoeming Michelle de Wit als bestuurslid ANVR

Deel dit artikel

Retail belangenorganisatie DTRU laat bij monde van Erik van der Waard (medeoprichter en woordvoerder DTRU, voorzitter DTA en eigenaar Internoord Leeuwarden) en Jan Henne De Dijn (medeoprichter DTRU en CEO D-rt Groep) weten zeer positief te zijn over het toetreden van Michelle de Wit tot het ANVR-bestuur. De Wit (Travelcenter & Reisburo de Wit) is vandaag officieel benoemd tot bestuurslid van de branchevereniging tijdens de 79ste Algemene Ledenvergadering. Het event werd dit jaar digitaal georganiseerd. De Wit nam al plaats in de Raad van Commissarissen van de Dutch Travel Alliance (DTA) en schuift nu dus aan bij het ANVR-bestuur.

Er hebben zich geen tegenkandidaten gemeld. De Wit is met unanimiteit van stemmen gekozen door de leden van ANVR. Van der Waard: “Michele is een enorm integere collega die de zeer goede eigenschap heeft om in branche belang te kunnen denken en beslissen. Ze heeft een scherpe visie en een zeer brede kennis van de reis branche. Ik werk binnen de RvC van de DTA reeds een behoorlijk periode erg intensief met haar samen. Ze is gedreven en ik kan volmondig beamen dat ik enorm blij ben met deze Retail gerichte aanvulling binnen het ANVR bestuur die in mijn optiek zeer wenselijk en gepast is. Ik complimenteer het zittende bestuur dan ook graag met hun visie en wens Michelle uiteraard heel veel succes en plezier met haar nieuwe belangrijke functie.”

Henne De Dijn laat op zijn beurt weten: “Michelle is ‘the right woman for the job’. Zij heeft ruime kennis en ervaring op retail gebied en kent de reisbranche door en door. Daarmee is Michelle een waardevolle aanvulling op het huidige bestuur. Tegelijkertijd is een positieve bijkomstigheid dat met haar benoeming het aantal vrouwen in het bestuur wordt uitgebreid.” Naast De Wit bestaat het bestuur van de ANVR uit Frank Oostdam (voorzitter), Diederik Banken (BCD Travel), Marjon Kaper (ANWB Reizen), Arjan Kers (TUI Nederland), Martine de Knoop (The Travel Club Reisbureau), Jeroen Martron (Airtrade Holland) en Eppo Steenhuisen (Askja Reizen).


Deel dit artikel
Vorige bericht

Hoe gaat het met het Voucherfonds?

Volgende bericht

Einde voor CarDelMar

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.