CoronavirusNieuws

Duitse overheid ondersteunt corona-voucher

Duitse overheid ondersteunt de zogenoemde corona-voucher voor het annuleren van pakketreizen en vliegtickets. Dat laat de regering in een verklaring op haar website laten weten.

De verordening moet de touroperators de mogelijkheid bieden om consumenten bij annuleringen van vóór 8 maart 2020 een voucher te geven in plaats van binnen 14 dagen geld te retourneren. Dat geldt ook voor vliegtickets bij geannuleerde vluchten, waarbij klanten formeel binnen 7 dagen hun geld dienen terug te krijgen. De vouchers dienen tot eind 2021 geldig te zijn. Als deze dan niet zijn ingewisseld, dient alsnog de waarde ervan te worden terugbetaald.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

KLM start luchtbrug om gestrande reizigers uit Australië op te halen

Volgende bericht

Corendon geeft live rondleiding door Boeing 747

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."