Nieuws

easyJet breidt zomeraanbod uit met vierde bestemming in Kroatië

EasyJet voegt vanaf vandaag Zadar in Kroatië toe aan zijn netwerk en breidt daarmee het aantal easyJet-bestemmingen vanaf Schiphol uit. Het is de vierde bestemming in het zomeraanbod voor Kroatië, waar tijdens de zomermaanden al wordt gevlogen op Dubrovnik, Split en Pula.

Vanaf 23 juni tot en met 30 augustus zal easyJet vanaf Amsterdam twee keer per week rechtstreeks op de Kroatische bestemming vliegen, deze bestemming behoort hiermee tot het hoogseizoen-portfolio van de maatschappij. Kroatië is tegenwoordig, net als Spanje, Italië, en Griekenland, een populaire vakantiebestemming in de zomermaanden.

William Vet, Country Manager easyJet Nederland, zegt over de uitbreiding: “We zijn blij met Zadar als nieuwe bestemming vanaf Schiphol. Wij bieden met deze 4e Kroatische bestemming een uitgebreide keus om dit land te bezoeken en zo nog beter aan de vraag naar zomervluchten naar Kroatië te kunnen voldoen.” Andere zomerbestemmingen die vanaf Schiphol met easyJet direct zijn te bereiken zijn onder andere Rhodos, Corfu, en Ibiza.

Zadar is een veelzijdige stad die elk type reiziger iets te bieden heeft. De havenplaats is ideaal gelegen aan de Adriatische zee, hier kun je prachtig zeilen maar je kunt je ook onderdompelen in de eeuwenoude cultuur, een dagje op het strand doorbrengen, of de betoverende natuurgebieden rondom de stad ontdekken. Volgens de wereldberoemde filmregisseur Alfred Hitchcock heeft Zadar zelfs de mooiste zonsondergang ter wereld. Vanaf vandaag kunnen passagiers hun reis naar Zadar boeken via de website of easyJet app.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Star Alliance Partners reikten de jaarlijkse Trade Awards uit

Volgende bericht

Brussels Airlines gaat samenwerking aan met TUI fly

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."