Nieuws

EasyJet verlengt sponsoring schaatsteam Team easyJet

Deel dit artikel

EasyJet heeft de sponsoring van schaatsteam Team easyJet verlengd. De luchtvaartmaatschappij is sinds augustus 2018 hoofdsponsor van het schaatsteam op de langebaan afstanden dat wordt geleid door coach Jillert Anema.

Het is de intentie van easyJet om het team te sponsoren tot aan de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking. Ook dit jaar zijn topschaatsers zoals Irene Schouten en Jorrit Bergsma onderdeel van Team easyJet.

“Wij voelen ons als bedrijf verbonden met Nederland, we zijn hier al ruim 20 jaar actief en in 2015 opende easyJet ook een basis op Schiphol. Wij zijn trots dat we een team kunnen sponsoren die zo’n oer-Hollandse sport beoefent. Het team van coach Anema behoort tot de wereldtop en heeft zowel ervaren- als jong talent die het afgelopen seizoen een aantal mooie overwinningen op hun naam hebben geschreven. We hebben dan ook besloten om de sponsoring te verlengen en we zijn van plan om Team easyJet te ondersteunen om hun doel te behalen; de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking”, aldus William Vet (Country Manager Nederland).


Deel dit artikel
Vorige bericht

Thomas Cook opent Cook’s Club en Casa Cook in Egypte

Volgende bericht

Minder dan 50% van consumenten checkt reviews voor het boeken van vakanties

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.