Nieuws

EasyJet zet zich in tegen slaapproblemen

easyJet kondigt vandaag de release van hun nieuwe single ‘Jet Sounds’ aan. De opbrengsten van de single, bestaande uit slaapopwekkende vliegtuiggeluiden die zijn opgenomen op de route van Gatwick naar Nice, gaat naar goede doelen die zich inzetten tegen slaapproblemen.

Onderzoek onthult dat luisteren naar witte ruis mensen kan helpen in slaap te komen. Recente publicaties verklaren dat witte ruis het brein helpt slaapverstoringen te blokkeren door middel van het vervangen van storende achtergrondgeluiden. Ook worden opnamen van witte ruis ingezet om baby’s te kalmeren, te ondersteunen tijdens studeren of een writers block te boven te komen.

Tina Milton (Hoofd Cabin Crew van easyJet) zegt: “Sinds de introductie van de NEO hebben we een ontspannen atmosfeer voor onze klanten kunnen creëren. Wij delen dit graag met anderen zodat zij ook thuis een goede nachtrust kunnen hebben. Gelijktijdig wordt er geld opgehaald om The Children’s Sleep Charity te ondersteunen.”

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Advies

Volgende bericht

FTI zoekt medewerker Service Support en teamleider Service Support - Gesloten

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."