Nieuws

Eerste duo gestart bij YourTravel

Vandaag (1 juni 2018) is het eerste ZRA-duo onder het label YourTravel gestart: Cindy van Hegelsom en Linda Korsten uit Helden. “Na 22 jaar reisbureauervaring werd het tijd voor een nieuwe stap. En als ZRO heb je zelf de touwtjes in handen, meer vrijheid en kun je net dat stukje extra service bieden voor de klant”, aldus Cindy en Linda.

Het aantal ZRO’s in de totale keten (The Travel Club/YourTravel/United Travel) komt daarmee op 330. Jeannie Vincent, directeur/eigenaar, verwacht dit jaar op 350 ZRO’s uit te komen. “We hebben al veel bereikt dankzij de grootte van de keten denk aan exclusieve samenwerkingen, agentschappen, commissie- en bonusafspraken. Alleen de allerbeste reisadviseurs kunnen zich bij onze keten aansluiten dus met jarenlange concrete ervaring in de reisbranche. Gezien de landelijke dekking die wij nagenoeg bereikt hebben, zijn we nog kritischer met de aannames van nieuwe ZRO’s. In bepaalde plaatsen of regio’s is het voor ons niet meer wenselijk om nog meer ZRO’s te laten starten. Dan geldt vol=vol.”

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Lees TravelPro 22 van 1 juni 2018 online!

Volgende bericht

Effting Reizen vanaf 1 juni verder als TUI Effting

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."