Nieuws

Eerste tien HolidayPlanners gestart

In januari 2019 lanceerde Jeannie Vincent, directeur/eigenaar van The Travel Club, de nieuwe franchiseformule HolidayPlanners. “Inmiddels zijn er al tien reisadviseurs gestart waaronder zelfs 1 in België. We verwachten een verdere groei naar 30 dit jaar”, aldus Jeannie Vincent.

Als HolidayPlanner kun je kiezen tussen de ZRP formule en de ZRO formule. De formule van ZRP is voor: reisadviseurs die volledige focus willen leggen op de verkoop van reizen, reisadviseurs die geen of weinig affiniteit hebben met de reisbureau administratie, reisadviseurs die kiezen voor een lagere maandfee van € 45 en hogere afdracht per boeking (35/65) en/of reisadviseurs die langzaam willen opstarten (bijv. i.v.m. nog een parttime baan) en later een eventuele overstap willen maken naar ZRO onder het label HolidayPlanners. Als ZRO behoudt je de volledige commissie over alle geboekte segmenten met een vaste lage afdracht van max. € 45,50 per boeking.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Kom naar de Cruise Workshops van Cruise Travel & partners

Volgende bericht

MSC Star of the Month Maart: Westbound Travel

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.