Nieuws

Eerste vlucht Athene – Amsterdam voor Aegean Airlines

De grootste vliegtuigmaatschappij van Griekenland heeft vandaag de eerste vlucht van Amsterdam naar Athene mogen vieren. De A320 van 27 mei is de eerste in de toevoeging aan het netwerk van Aegean Airlines. Vanaf vandaag vliegt de Star Alliance member vijf keer per week naar de Griekse hoofdstad.

De toevoeging van Schiphol is onderdeel van een grote uitbreiding van de Griekse airline. In 2015 bestond het netwerk uit 36 landen en 60 routes, in 2016 wordt dit uitgebreid naar 41 landen en 71 routes. Onder deze uitbreiding vallen naast Amsterdam ook bestemming als Nice, Dublin en Napels.

Aegean Airlines heeft goede hoop dat de nieuwe route vanuit Schiphol een succes wordt. En stiekem blikken ze al een beetje vooruit op 2017: “Hopelijk vliegen we volgend jaar dagelijks op deze route”, aldus Tassos Raftopoulos, Alliance en Network Director of Aegean Airlines.

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Lufthansa opnieuw vanaf Frankfurt naar Kaapstad

Volgende bericht

Lees TravelPro Webmagazine #45

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.