Nieuws

Eersteklas Marvel restaurant aan boord van de Disney Wish

Deel dit artikel

Disney Cruise Line opent aan boord van het nieuwste Disney-schip (Disney Wish) dat op 9 juni 2022 haar eerste reis gaat maken ‘Avengers: Quantum Encounter’ in het restaurant Worlds of Marvel. Het zal garant staan voor een geheel nieuw filmisch diner avontuur. Enkele van de machtigste – en kleinste – superhelden komen samen in een meer dan levensgrote show met revolutionaire kwantumtechnologie en een keuken van wereldklasse.

“‘Avengers: Quantum Encounter’ is de meest ambitieuze dinerervaring ooit van Disney Cruise Line”, zegt Danny Handke (senior creative director Walt Disney Imagineering). “We doen iets dat nog nooit eerder in een restaurant is gedaan en ontwikkelen een exclusief Avengers-avontuur dat onze gasten onderdompelt in de actie door middel van geavanceerde technologie en innovatieve verhalen. Het is de perfecte aanvulling op het ongelooflijke menu van meeslepende familiediners aan boord van de Disney Wish.” Gasten aan boord van de Disney Wish kunnen ook genieten van Marceline Market en Mickey and Friends Festival of Foods, twee nieuwe snelle en informele eetgelegenheden voor ontspannen maaltijden gedurende de dag. Worlds of Marvel is het allereerste Marvel filmische diner avontuur, waarin gasten een interactieve rol spelen in een Avengers-missie boordevol actie die zich om hen heen afspeelt, compleet met een werelds menu geïnspireerd op het Marvel Cinematic Universum.

Quantum Core Technologie
Elke tafel in restaurant Worlds of Marvel heeft een interactieve Quantum Core, een gloednieuw apparaat dat ervoor zorgt dat objecten op afstand krimpen en groeien. Gasten assisteren Ant-Man en The Wasp bij een aantal kleinschalige proeven, waarbij ze te grote bagage verkleinen om ze gemakkelijk op te bergen in de passagiershut. Wanneer er voldoende Quantum Cores tegelijkertijd worden geactiveerd, wordt de hele locatie krachtig geladen en zien de gasten de energie die beweegt door de stroomkanalen in de muren en het plafond. Uitgerust met ultramoderne Pym Tech en uitgedost in kenmerkende Stark-itecture-stijl, biedt het ontwerp van Worlds of Marvel verrassingen in alle soorten en maten, van een duidelijk Marvel zeshoekig motief tot de verschillende bekende Disney ‘Easter eggs’ en onbekende details in de show.

Wereldwijd geïnspireerde menu’s
Trouw aan zijn naam, neemt restaurant Worlds of Marvel families mee op een smaakvolle tour door de echte en fictieve werelden van het Marvel Cinematic Universum, met gerechten geïnspireerd op legendarische locaties zoals Afrikaans Wakanda, Oost-Europees Sokovia en de thuisbasis van de Avengers in New York City. Hoewel de menu’s nog in ontwikkeling zijn, kunnen gasten een gevarieerd aanbod van wereldwijd beïnvloede gerechten verwachten en speelse knipoogjes naar de werelden en personages die ze kennen en waarderen uit de Marvel Studios-films.

Marceline Market
Marceline Market, vernoemd naar Walt Disney’s geboorteplaats in Missouri, is een stijlvolle eetzaal geïnspireerd op populaire marktplaatsen over de hele wereld. Hier vinden gasten een steeds wisselend menu met gespecialiseerde gerechten in een levendige, vrije omgeving met zitplaatsen binnen en buiten en een adembenemend uitzicht op de oceaan. Met tien eetstalletjes en een café-achtige bar in het midden, heeft Marceline Market de sfeer van een oude industriële loft die is omgebouwd tot een bruisende markt, maar met een duidelijk Disney-designtwist: in deze eetzaal zijn de lokale eigenaren Disney Figuren omdat elk station een thema heeft met geliefde animatiefilms zoals ‘Rapunzel’, ‘Ratatouille’, ‘Alice in Wonderland’, ‘Zootopia’ en meer. Deze legendarische winkeliers stellen een breed scala aan versbereide keukens samen waar de hele familie van kan genieten, waaronder Amerikaanse klassiekers, internationale specialiteiten, comfortvoedsel, zeevruchten, soepen en salades, vegetarische en plantaardige gerechten, gebak en desserts. Marceline Market biedt een informele, rondlopende eetervaring voor ontbijt en lunch, en in de avond voor het diner wordt en aan tafel geserveerd en worden de gerechten op bestelling klaargemaakt.

Mickey and Friends Festival of Foods
Mickey and Friends Festival of Foods ligt op de bovendekken en is de perfecte plek voor families om een snelle hap te nemen voor lunch, diner of wanneer dan ook daartussenin. Fervente Disney-cruisers zullen vooral blij zijn met de mix van favoriete traktaties, zoals het kenmerkende softijs van Disney Cruise Line. Daarnaast zijn er twee gloednieuwe selecties: de Disney Wish heeft de eerste speciale counterservicelocaties van de vloot voor barbecue en Mexicaans geïnspireerde gerechten. Dit openluchtrestaurant biedt ook verrukkelijke Amerikaanse klassiekers en andere lekkernijen en bestaat uit vijf eetstalletjes met een uniek thema: Mickey’s Smokestack Barbecue, Donald’s Cantina, Daisy’s Pizza Pies, Goofy’s Grill en Sweet Minnie’s Ice Cream.

Arendelle: A Frozen Dining Adventure
Arendelle: A Frozen Dining Adventure is Disney’s eerste theater dinerervaring met ‘Frozen’-thema, die het koninkrijk Arendelle tot leven brengt door meeslepend live-entertainment — met favoriete figuren als Elsa, Anna, Kristoff en Olaf — en een keuken van wereldklasse met
Scandinavische invloeden.

1923
1923 is een elegante viering van de erfenis van The Walt Disney Company, een eerbetoon aan de gouden eeuw van animatie en een smaakvol eerbetoon aan het Californische erfgoed. De Disney Wish zet het innovatieve familiedinerconcept van Disney Cruise Line voort, waarbij gasten elke avond een van de drie fantasierijke restaurants ervaren, vergezeld door een toegewijd serviceteam dat gedurende de hele reis aan hun familie wordt toegewezen. Met uitzonderlijke aandacht voor detail, genieten gezinnen elke avond van een verscheidenheid aan eetervaringen met vriendelijke, vertrouwde, persoonlijke service.

Maiden Voyage en inaugurele seizoen
De Disney Wish heeft de eerste vaart op 9 juni 2022. Daarna maakt de Disney Wish cruises van drie en vier nachten vanuit Port Canaveral, Florida naar Nassau, de Bahama’s en Disney’s privé-eiland Castaway Cay.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Herziening reisadviezen en ‘oranje reizen’ centraal in twee talkshows

Volgende bericht

Verscherping coronamaatregelen in Italië

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.