Nieuws

Efteling dagelijks te zien op televisie bij RTL 8

Deel dit artikel

Vanaf 4 oktober zendt RTL 8 dagelijks een uur Efteling-televisie uit in het nieuwe kinderblok. In De Schatkamer doen kinderen vanuit een televisiestudio in de Efteling mee aan de Schatkamerquiz met verschillende doe-onderdelen in het Efteling-park. De quiz wordt afgewisseld met filmpjes en animaties die de kinderen in de studio bekijken.

Met De Schatkamer zet de Efteling de volgende stap om sprookjes en het Efteling-gevoel dichter bij kinderen thuis te brengen. “Dat de Efteling straks ook elke dag te zien is op televisie, is natuurlijk fantastisch. Wij zijn verheugd dat RTL 8 het vertrouwen in ons heeft om elke dag een programma te presenteren dat helemaal in eigen huis wordt geproduceerd. Het is een bekroning op een lange staat van dienst voor wat betreft sprookjes en verhalen”, aldus Bart de Boer, voorzitter van de directie van de Efteling. ‘De Schatkamer wordt vanaf 4 oktober elke dag uitgezonden van 07.15 tot 08.15 uur bij RTL 8. Het wordt dagelijks herhaald om 12.15 uur. In het weekend is De Schatkamer ook dagelijks te zien tussen 08.00 en 09.00 uur’.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Canada Experience op 4 en 5 november

Volgende bericht

ANVR sluit raamcontract met Nedland Gerechtsdeurwaarders

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.