Nieuws

Efteling: Exclusieve aanbieding voor reisagenten

Deel dit artikel

Exclusief voor reisagenten biedt Efteling nu een aantrekkelijke korting aan: 50% korting op logies op een arrangement in het Efteling Hotel of Efteling Bosrijk!

Efteling Hotel
Vanaf € 73,75 per persoon per nacht op basis van twee volwassenen en één overnachting verblijf je in een Comfortkamer, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en onbeperkt entree. 

Efteling Bosrijk:
Vanaf € 74,- p.p. verblijf je twee nachten (midweek) op basis van twee volwassenen en twee kinderen vanaf vier jaar in een 6-persoons Boshuys inclusief onbeperkt entree. 

VOORWAARDEN
– Geldig voor aankomsten in de periode van 1 oktober t/m 23 december 2011 m.u.v. 15 t/m 30 oktober 2011.
– Aankomsten voor Efteling Hotel op zaterdagen uitgesloten.
– Geldig op basis van beschikbaarheid en niet geldig op reeds gemaakte boekingen en niet in combinatie met andere kortingen / aanbiedingen.
– Exclusief onbeperkt reserveringskosten ( € 7,50 voor het Efteling Hotel en € 15,- voor Efteling Bosrijk) en toeristenbelasting. 

Reserveren kan telefonisch via 0900-0161 (€ 0,15 p.m.) o.v.v. najaars-reisagentenaanbieding. Houd je ANVR nr bij de hand. Reserveer nu, want vol = vol.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Reisburo Actueel #4

Volgende bericht

Zeer beperkte wachttijden bij Sudtours

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.