InterviewNieuws

“Er is werk aan de winkel”

Deel dit artikel

Marjon Kaper en Gert-Jan Bressers zijn beiden werkzaam voor ANWB. Zij was directeur Reizen tot ze afgelopen herfst toetrad tot de hoofddirectie van de ANWB. Hij was directeur FOX, verre reizen van ANWB en is sinds kort verantwoordelijk voor de touroperating-tak van de organisatie.

Marjon: “Gert-Jan, wij kennen elkaar natuurlijk al. Maar zou je eens vertellen hoe en waar de liefde voor de reisbranche is ontstaan?”
Gert-Jan: “Goh, die liefde is al heel lang geleden ontstaan. Ik denk in mijn tienerjaren, ik vond het altijd al leuk om op reis te gaan en andere culturen te leren kennen. Na een paar jaar verdween de liefde een beetje naar de achtergrond en ging ik economie studeren, maar ik kwam al vrij snel tot de conclusie dat dat niet mijn passie was. Uiteindelijk kwam ik op de NHTV terecht, waar een ik kennis maakte met de functie van productmanager. Dat wilde ik worden, daar viel het kwartje. Sindsdien ben ik de reisbranche niet meer uitgestapt, heb ik veel gedaan en heb ik het nog steeds erg naar mijn zin.”

Marjon: “Je bent voor mij een Mister Reizen, waar heb je overal gewerkt?”
Gert-Jan: “Ik kom uit de verre reizen-hoek. Ik ben begonnen bij de Boer & Wendel, dat onderdeel was van de Reisspecialisten Groep en ook onderdeel is geweest van TUI, waardoor ik TUI ook ken. Daarna ben ik voor mezelf begonnen, omdat ik ideeën had over hoe de beleving van verre- en luxereizen beter kon worden uitgevoerd dan dat ik destijds in de markt zag. En ruim vijf jaar geleden ben ik aan boord gekomen bij ANWB Reizen. In eerste instantie als managing director bij FOX, verre reizen van de ANWB en nu als directeur touroperator bij ANWB Reizen.”

Lees meer in Travelpro van januari 2023:

 

Auteur


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Drukke inspiratieavond VX Bennekom met de Jong Intra en Travel Trend

Volgende bericht

&Olives zoekt Commercieel Medewerker

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."