Nieuws

Erik Lagerweij benoemd tot directeur Lelystad Airport

Deel dit artikel

Erik Lagerweij (54) is door de directie van Schiphol Group per 1 februari 2011 benoemd tot directeur van Lelystad Airport. Erik Lagerweij volgt Lex Oude Weernink op die de functie sinds 2004 bekleedde.  Erik Lagerweij is sinds 1987 werkzaam bij Schiphol Group. Hij is momenteel Senior Officer Corporate Responsibility. Daarvóór bekleedde hij bij de luchthaven diverse advies – en managementfuncties. In zijn nieuwe functie zal Erik Lagerweij zich in belangrijke mate richten op de invulling van de ontwikkeling van Lelystad Airport zoals neergelegd in het Aldersakkoord. Lex Oude Weernink is per dezelfde datum benoemd tot Senior Programma Manager bij Schiphol College, een samenwerkingsverband van Schiphol Group en het ROC van Amsterdam. Hij zal deze rol combineren met een voorgenomen (parttime) lectoraat bij de Hogeschool In-Holland dat in het voorjaar van 2011 start met een Bachelors opleiding op het gebied van Airport en Aviation Management.
Het Schiphol College is sinds haar oprichting in het voorjaar van 2007 zeer succesvol actief op het snijvlak van arbeidsmarkt, onderwijs en bedrijfsleven op de locatie Schiphol.
Schiphol Group en de Hogeschool In-Holland hebben onlangs besloten tot een convenant waarin de samenwerking waarvan het lectoraat deel uitmaakt, verder wordt ingevuld.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Gratis entree waterpark bij Oad boeking Turkije

Volgende bericht

EL AL verhoogt aantal vluchten naar Amsterdam

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.