Nieuws

Etihad benoemt Remco Althuis tot Vice President Europa

Etihad Airways heeft de Nederlander Remco Althuis benoemd tot Vice President Europa. Remco Althuis heeft meer dan 20 jaar ervaring in sales en marketing, onder andere bij Etihad Airways, KLM en Air France-KLM. Tijdens zijn carrière had hij verschillende sales- en marketingfuncties in Europa en Azië. Hij heeft een MBA van de Rotterdam School of Management, de Erasmus University en een diploma van de Universiteit Leiden. Althuis spreekt naast zijn moedertaal Nederlands ook Engels, Duits, Frans en Mandarijns.

Althuis startte zijn carrière bij Etihad Airways in 2012 als General Manager in China. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de uitbreiding van de luchtvaartmaatschappij in China en meer recent Hongkong. In zijn nieuwe rol als Vice President Europa heeft Remco Althuis de commerciële verantwoordelijkheid voor de volledige Europese regio. Dit bestaat uit de veertien Europese markten waarop Etihad Airways actief is, waaronder Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk en Duitsland. Op termijn wordt dit nog uitgebreid met Rusland, Belarus en Kazachstan.

Daniel Barranger, Senior Vice President Global Sales van Etihad Airways zegt: “De afgelopen drie jaar speelde Remco een sleutelrol bij de uitbreiding van Etihad Airways in Groot-China. Hij heeft veel ervaring en expertise met de coördinatie van regionale salesactiviteiten in zowel Azië als Europa. Het Europese vluchtnetwerk van Etihad Airways en onze operationele activiteiten zijn de afgelopen jaren exponentieel gegroeid. Remco zal deze groei verder ondersteunen met zijn ervaring en expertise.”

Foto: Jean Paul Drabbe, General Manager Etihad Airways Nederland, rechts Remco Althuis.

© 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Lees TravelPro #51 van 16 december online!

Volgende bericht

MSC Seaside vanaf nu boekbaar

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."