Nieuws

Europa-Park nummer 1 in Europa

Elk jaar vraagt het Amerikaanse vaktijdschrift ‘Amusement Today’ attractieparkexperts en fans naar hun favoriete attracties en parken. Europa-Park is verkozen tot één van de vijf beste attractieparken ter wereld. Daarnaast is Europa-Park uitgeroepen tot beste attractiepark van Europa! Ieder jaar reikt het vaktijdschrift de Golden Ticket Awards uit. Net als vorig jaar staat Europa-Park in de top tien van beste attractieparken. In het juryrapport van het attractiepark Europa-Park werd het park geroemd om het omvangrijke aanbod van meer dan 100 attracties en shows.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Helft respondenten enquête Sunweb wil wel naar Dubai

Volgende bericht

Online inchecken bij Alamo

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."