Nieuws

Eurostar komt met ‘Press for Champagne’

Eurostar, de hogesnelheidstreinoperator die het Verenigd Koninkrijk verbindt met het vasteland van Europa, lanceert vandaag ‘Press for Champagne’. Hiermee gaan ook meteen de laatste 100 dagen voor Eurostar’s 25ste verjaardag in. Reizigers kunnen op de knop drukken met behulp van de nieuwste versie van de Eurostar-app en zo hun reis nog onvergetelijker maken.

Honderd dagen voor haar 25ste verjaardag op 14 november 2019 introduceert Eurostar de ‘Press for Champagne’ knop. Op geselecteerde treinen kunnen de eerste 25 reizigers die op de knop drukken ontspannen terwijl een glas bubbels aan hun stoel wordt geserveerd. De nieuwe functie zal beschikbaar zijn op 6 augustus en vervolgens op vrijdagavond in treinen van Londen naar Parijs, Brussel, Rotterdam en Amsterdam voor de rest van de maand. Marc Noaro (Chief Customer Officer bij Eurostar) zegt: “Al 25 jaar biedt Eurostar klanten een snelle, comfortabele en plezierige manier van reizen. We introduceren deze zomer ‘Press for Champagne’ om reizigers de kans te geven mee de verjaardag te vieren en hun reis nog specialer te maken.”

De knop is beschikbaar voor reizigers in de volgende treinen op 6 augustus, 100 dagen vóór het 25-jarig jubileum van Eurostar, en vervolgens op vrijdagavond voor de rest van de maand (9, 16, 23 en 30 augustus).
– Londen naar Parijs met vertrek om 17u01
– Parijs naar Londen met vertrek om 17u13
– Londen naar Brussel, Rotterdam en Amsterdam met vertrek om 17u16

In de komende maanden kunnen reizigers zich verwachten aan nog meer festiviteiten ter gelegenheid van 25 jaar Eurostar.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

"Griekenland vormt de kern van TUI's groeistrategie"

Volgende bericht

Nieuwe Director of Customer Care voor Sunny Cars

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."