AdvertorialNieuws

Fast Forward naar Frankfurt

-ADVERTORIAL-

Stel je wilt naar Frankfurt, dan doe je er slim aan om met ICE te reizen. Dat is sneller en comfortabeler dan reizen per auto of vliegtuig. Geen files, geen flitspalen, geen boetes, geen zoektocht naar duurbetaalde parkeerplaatsen, geen wachtrijen en geen gebrek aan beenruimte.

Wil je ontspannen reizen, dan is de trein een verademing. Dat geldt zeker voor trips tot 700 km en dus ook Frankfurt. Dan blijkt reizen over rails doorgaans de snelste manier omdat je in hartje centrum – of zo je wilt – bij de luchthaven aankomt.

Of je nu voor een stedentrip of zaken naar Frankfurt gaat, je wilt altijd uitgerust en goed voorbereid aankomen; klaar om de stad te ontdekken, klaar voor je meeting. Strek je benen, sluit je laptop aan, haal je e-mail binnen, kijk een film of doe lekker helemaal niets terwijl het landschap in fast forward met 300 km per uur aan je voorbij trekt.

Meer informatie of boeken? https://www.nsinternational.nl/nl/onze-bestemmingen/trein-duitsland/trein-naar-frankfurt

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Meerderheid vertrouwt reisorganisaties niet meer na problemen Thomas Cook

Volgende bericht

Audio - Thomas Cook de Q-musical: een beetje failliet…

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.