CoronavirusNieuws

Financieel onvermogen voor Dream Travel Kortenhoef

Op 3 september 2020 heeft Dream Travel Kortenhoef BV financieel onvermogen bij SGR gemeld.

SGR voert geen reizen uit indien Dream Travel Kortenhoef de reisorganisator was. Is de reis door een andere reisorganisatie – anders dan Dream Travel Kortenhoef BV – georganiseerd? Dan kun je direct met hen contact opnemen voor informatie over jouw reis. Op de boekingsbevestiging staat vermeld wie de reisorganisator van de reis is. Klanten die een reis geboekt hebben bij Dream Travel Kortenhoef BV ontvangen binnen 3 weken een bericht met gedetailleerde instructies van SGR. SGR beschikt op dit moment nog niet over klantgegevens.

In alle gevallen geldt dat SGR dringend adviseert geen betalingen meer aan Dream Travel Kortenhoef BV te doen voor nog niet aangevangen reizen. Ook niet op uitdrukkelijk verzoek van de curator. Betalingen gedaan na 4 september 2020 worden niet meer door SGR gegarandeerd. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar sgr@sgr.nl met als onderwerp ‘Dream Travel’.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

IATA moedigt eenduidigheid in reiscriteria Europa aan

Volgende bericht

Duitsland: vanaf 1 oktober gedifferentieerde reisadviezen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."