Nieuws

Floow Dynamic verdubbelt aantal reizigers

Floow Travel lijkt een gouden formule gevonden te hebben met het ‘Virtuele Tour Operating Systeem Floow Dynamic’. Het recent geïntroduceerde systeem laat nu al een verdubbeling van het aantal reizigers zien. Floow Travel is opvallend zichtbaar in verschillende boekingssystemen met een onuitputtelijk aanbod aan accommodaties en bestemmingen. Dit leidt tot een explosieve groei in de omzetcijfers.

Begin 2016 is Floow Travel live gegaan met een unieke combinatie van eigen producten, koppelingen met buitenlandse agenten en exclusieve partnerships. Dankzij de Virtuele Tour Operating ‘Floow Dynamic’ kunnen reisagenten duizenden accommodaties slim combineren met lowcost vluchten. Daarnaast biedt de reisorganisatie eigen content, zowel met risicostoelen bij Transavia op vluchten vanaf Amsterdam alsook op accommodaties. Het assortiment biedt nu keuze uit ruim 5.000 accommodaties. Hiermee is Floow Travel uitgegroeid tot een reisorganisatie met een zeer breed aanbod. Van vakanties met eigen vervoer tot aan wintersport- en vliegvakanties, zowel dichtbij als ver weg.
“Wij zijn buitengewoon trots dat ons nieuwe businessmodel zo goed aanslaat”, zo zegt directeur Floow Travel Maarten Lips. “De explosieve groei in het aantal reizigers geeft aan dat we de goede formule te pakken hebben en reisagenten ons weten te vinden. Ik ben ervan overtuigd dat Floow Dynamic hier grotendeels aan heeft bijgedragen.”

Het nieuwe online boekingssysteem, Floow Online, presenteert snel en overzichtelijk het productaanbod aan de reisagent. Floow Travel biedt reisagenten ook de kans lastminute boekingen te maken. Voor een groot aantal bestemmingen is het al mogelijk vooruit te boeken voor de krokus- en meivakantie in 2017. Nieuw is de mogelijkheid om transfers en ruimbagage bij te boeken bij het Floow Dynamic aanbod via Floow Online. Daarbij werkt Floow Travel sinds kort met het BAS-facturatie systeem waarin de factuur voor de reisagent automatisch doorloopt in de eigen boekhouding.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

AMONDO gooit het over een andere boeg

Volgende bericht

Hotels.com integreert Uber in mobiele app

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.